Al sinds 2002 de keuze van grote opdrachtgevers voor grote projecten

DTC Solutions loopt al bijna twintig jaar mee in de wereld van data- en telecommunicatie. Sinds 2002 hebben we al vele kilometers netwerken in glasvezel en koper aangelegd. We hebben alle ontwikkelingen in glasvezel meegemaakt, we kennen koper als geen ander. Bij DTC Solutions werken nu vakmensen in vaste dienst, die elk over verschillende certificeringen beschikken. Daarnaast kunnen we putten uit een netwerk van geselecteerde vakmensen, zodat elk project altijd optimaal in te vullen is.

Zeker weten

Het aanleggen van netwerken voor data- en telecommunicatie is uiterst secuur werk waarbij elk detail telt. Daarom starten we altijd met een strakke afstemming van het komende project. We kunnen daarbij zeker meedenken over de keuze voor bijvoorbeeld glasvezel of koper, en voor de categorie koper. Vanuit jarenlange ervaring adviseren we graag, we houden ervan om te sparren. Maar we gaan ook zeker zo enthousiast aan het werk op basis van al gemaakte keuzes.

Installeren = improviseren

Soms loopt een project toch even anders dan we met z’n allen eerst dachten. Bijvoorbeeld omdat we toch niet de situatie aantreffen waarop we rekenden. Liever niet, maar kan een keertje gebeuren. Reken dan op onze flexibiliteit, want installeren is ook heel vaak improviseren. We hechten aan goede relaties en zetten daarvoor zo nodig een stapje extra. Waar vindt u dàt nog?

Eigen assemblage

DTC Solutions heeft een eigen assemblage-afdeling. Hier kunnen we o.a. zelf:
• glasvezelkabels aan één of twee zijdes afmonteren. Dat kan met verschillende aantallen vezels, kabeltypes en connectoren;
• UTP/FTP kabelbundels van verschillende categorieën, lengtes en types assembleren;
• Patchkabels coderen;
• ‘Niet-standaard’ patchkabels maken;

Font Awesome Icons

Teylingereind werkt sinds 2003 samen met DTC Solutions BV op het gebied van ondersteuning en aanleg data- en cai installaties. Wat onze samenwerking zo prettig maakt is dat DTC Solutions BV met ons meedenkt in praktische oplossingen maar ons ook ondersteunt in de werkzaamheden die wij zelf uitvoeren op dit gebied. Ze leveren prima werk af met inachtneming van de werkwijze en veiligheidsregels binnen onze organisatie.

Brigitte Venderbos

Senior teamleider Facilitaire dienst, Forensisch Centrum Teylingereind

Font Awesome Icons

Door diverse projecten in onze panden hebben we DTC Solutions leren kennen als een professioneel en vakkundig bedrijf. De gemotiveerde medewerkers leveren efficiënt een goede kwaliteit werk. Ook bij bepaalde wijzigingen gaat DTC Solutions flexibel te werk om gezamenlijk het werk zo snel mogelijk te klaren.

Paula Batist

Project Manager, Siemens Real Estate

Wij werken o.a. voor