Al meer dan 10 jaar ervaring in de data & telecommunicatie. Wij houden het voor u in de gaten...
 
 

Service en Onderhoud

Voor D.T.C. Solutions stopt de samenwerking niet bij het opleveren van een project.. Een goed draaiend netwerk is niet alleen wat kabels aanleggen, switches ophangen en deze aansluiten op een server. Het is ook een kwestie van onderhouden.

D.T.C. Solutions biedt verschillende type onderhoudscontracten. Zo zijn er contracten gebaseerd op response tijd. Maar ook een jaarlijkse preventieve controle, waarbij de volgende onderdelen aan bod kunnen komen;

  • Een x aantal aansluitingen steekproefsgewijs controleren.
  • Het schoonmaken van niet gebruikte glasvezel aansluitingen.
  • Het nalopen van de werkplekken. Dit om eventuele beschadigingen en/of ontbrekend schakelmateriaal en/of resopal coderingen te vervangen.
  • Het controleren van tekeningen, zijn deze nog wel up to date.

De kosten voor het ’offline zijn’ kunnen voor een bedrijf namelijk al snel oplopen. Een eventuele storing wilt u natuurlijk met de hoogst mogelijke spoed verholpen zien. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk weer ‘online’ te krijgen. Wanneer de verbinding om welke reden niet direct hersteld kan worden zullen wij een tijdelijke andere verbinding realiseren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen een service contract kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

 
 

Overige diensten: