Al meer dan 10 jaar ervaring in de data & telecommunicatie. Wij houden het voor u in de gaten...
 
 

Multimedia oplossingen

De huidige eisen van een coax netwerk zijn in de loop van de jaren veranderd. De nieuwe coax netwerken worden retour geschikt gemaakt. De huidige LED en LCD televisies kunnen scherpere beelden dan de ‘oude beeldbuis televisies’ doorgeven. Echter wordt het signaal door externe factoren, zoals LED verlichting en WIFi, beïnvloed. Een goed afgeschermde coax netwerk is cruciaal! De door ons gebruikte componenten zijn van dusdanige kwaliteit dat zij maximale afscherming bieden. Na het installeren van het coax netwerk zullen wij deze door laten meten en hiervan een meetrapport overhandigen.

Wanneer er geen SOP aansluiting aanwezig is, of wanneer de door de kabelleveranciers niet de door u gewenste zenders worden aangeboden, dan is een satelliet opstelling voor u de oplossing. Wij zullen aan de hand van uw wensen een zenderpakket ontwerp maken. Het verder transporteren van het satelliet signaal tot aan de televisie is op meerdere manieren te regelen. Eén en andere zullen wij graag met u verder uitwerken.

Digitale tv netwerken komen, mede door de grote flexibele toepassingen, steeds meer in opmars. Veelal wordt een digitaal tv netwerk gecombineerd met overige IP toepassingen. Hierdoor is het mogelijk om over 1 Cat 6 data aansluiting zowel televisie, internet en of overige (betaalde) diensten te sturen. Het is ook mogelijk om eigen tv- en of informatie kanalen te creëren. Per gebruiker kunt u instellen van welke faciliteiten er gebruikt mogen worden

 
 

Overige diensten: