Al meer dan 10 jaar ervaring in de data & telecommunicatie. Wij houden het voor u in de gaten...
 
 

Glasvezel Bekabeling

D.T.C. Solutions ontwerpt, installeert en test glasvezel netwerken. Ook het leveren en eventueel installeren van een prefab glasvezel kabel behoort tot onze mogelijkheden. De werkzaamheden op het gebied van glasvezel bestaan uit de volgende categorieën;

  • Het ontwerpen van een glasvezel netwerk is dus niet alleen kijken wat er nu nodig is of wordt gevraagd, maar ook kijken wat er in de toekomst nodig is. En of de kans op eventuele uitbreiding van het netwerk op termijn te verwachten valt. Dit kan mede bepalend zijn wat er wordt geïnstalleerd.
  • Buiten het installeren van een geheel glasvezelnetwerk is het ook mogelijk dat D.T.C. Solutions alleen de kabels en of vezels afmonteert. Een monteur zal dan op afspraak op het project langs komen om de vezels af te monteren en te testen.
  • Wanneer u een slechte verbinding heeft of zelfs een niet werkende verbinding, dan is het mogelijk om een monteur langs te laten komen. Er zal dan met behulp van specialistisch meetapparatuur worden nagekeken wat de storing is. Wanneer het direct kan worden verholpen, dan kunnen wij de storing meteen oplossen. Mocht het probleem echter niet direct oplosbaar zijn, dan zal er een plan van aanpak worden gemaakt.
  • In sommige gevallen biedt een prefab glasvezelkabel de enige uitweg om een glasvezel netwerk te installeren. In dat geval kan D.T.C. Solutions u ook helpen. De door u gewenste kabel zal met de door u gewenste type connectoren in onze eigen werkplaats worden gemaakt. De prefab kabel zal worden getest en samen met het meetrapport naar u worden opgestuurd.

Naast de conventionele glasvezel kabels legt D.T.C. Solutions blown fiber netwerken aan. Een blown fiber is een kabel met daarin meerdere 5 mm of 8mm buisjes. Deze kabels worden tussen de patchkasten aangelegd. U kunt er ook voor kiezen om vanaf een patchkast naar een verdeelpunt te gaan. Na installatie van deze kabel zal D.T.C. Solutions de benodigde vezels door de buisjes heen blazen. Op deze manier is het in een later stadium vervangen van het type vezel of het uitbreiden van het glasvezel netwerk zeer eenvoudig uit te voeren.

 
 

Overige diensten: